inspiRACE: Inspirační večer v Pracovně

18.2.2024 / Kdo jiný?

Večer plný skvělých prezentací a inspirativních projektů proběhl 9. února 2024 v Pracovně na pražském Žižkově. 

Během večera se publiku představilo pět zástupkyň z různých  projektů. Společným jmenovatelem bylo životní prostředí a snaha dělat svět lepším místem. Na začátku všech stál nápad a nadšení, postupně se každá z představených aktivit přetavila do konkrétních projektů a iniciativ:  

Večerem provedl Jan Rosenthaler, který se vystupujících doptával na doplňují otázky. 

Všechny projekty i vystupující byly skvělé a v sále si našly své fanoušky. Těžko říci, který projekt rezenoval nejvíce, ale pro mnohé byla velmi podnětná prezentace Kateřiny z organizace Holubi v nouzi. 

"Zaujala mě její celková pomoc a vše, co pro holuby dělá." 

"Velmi se mi líbil nápad i samotná prezentace."

Po představení prezentacích následoval networking a drobné občerstvení, u kterého se mohli vystupující i diváci navzájem propojit a popovídat si. 

V sále byla příjemné atmosféra a inspirativní jiskření.

 

Projekt Kdo jiný? je spolufinancován Státním fondem životního prostředí České republiky na základě rozhodnutí ministra životního prostředí.

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.