Filmový klub Masarykova gymnázia Příbor

Škola: Masarykovo gymnázium, Příbor, příspěvková organizace

Adresa: Jičínská 528, Příbor, 74258

Organizátoři: Melánie Klvaňová, Nikola Polášková

 

Filmový klub MGP pořádá pravidelné projekce dokumentárních filmů již od roku 2012. Tento studentský spolek sdružuje aktivní lidi, kteří se chtějí informovat, nejsou lhostejní a ovlivňují nebo chtějí ovlivňovat dění kolem sebe. Dokumenty z nabídky jsns. cz vybírají organizátoři filmového klubu z řad studentů.

Pro veřejnost vybíráme i snímky ze stránky projektu Promítej i ty! a nově jsme navázali spolupráci také s projektem centra Glopolis - Země na talíři, festival dokumentárních filmů o jídle. O chystané projekci informujeme vždy s předstihem prostřednictvím plakátů, emailů, facebookové stránky nebo instagramu, kam rovněž přidáváme fotky z promítání. V rámci filmové klubu pořádáme i diskuzi a podáváme námi připravené pochoutky pro zpříjemnění atmosféry.

Součástí promítání filmového klubu je tradiční filmová noc, která se koná každý rok na podzim.

 

facebook: https://www.facebook.com/fkmgp/

instagram: https://www.instagram.com/fk_mgp/

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.