Známe finalisty Ceny Gratias Tibi 2021!

30.6.2021 / Cena Gratias Tibi

Tak jako v předchozích letech měla i letos porota velmi obtížné rozhodování. Rozmanitost, přínos i originalita nominovaných projektů byla obrovská. Nakonec vybrala tři finalisty v každé kategorie a zde se můžete podívat na zdůvodnění jejich výběru.

Finalistům moc gratulujeme, ale velké díky patří všem nominovaným za jejich aktivity a nasazení. Laureáti budou vyhlášeni na slavnostním předávání Cen Gratias Tibi 15. září 2021 v Letenských sadech a my se už těšíme na jejich reakce.

Kategorie základních škol

Kategorie středních škol

Kategorie do 30 let

vítězi Ceny České televize budou moci diváci rozhodovat v on-line hlasování od konce léta. O podrobnostech dáme včas vědět.

Stejně jako v minulých letech zasedne speciální porota k tomu, aby vybrala nejlepší projekt v oblasti ochrany životního prostředí. Který projekt v této kategorii vyhrál se veřejnost dozví 15. září na slavnostním předávání.

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.