Přijďte se svou třídou na finálovou debatu Hledá se LEADr.

19.4.2017 / Hledá se

Zveme vás a vaše studenty a studentky na finálovou debatu soutěže Hledá se LEADr, kterou bude i letos moderovat Václav Moravec. Debata se uskuteční v úterý 25. 4. 2017 od 15:15 h a bude trvat hodinu. Konat se bude v Art & Event Gallery Černá Labuť v Praze (Na Poříčí 1067/25).

Akce je vhodná především pro studenty od 15 let, kteří se chtějí podívat na debatu mladých aktivních lidí a třeba se nechat inspirovat pro vlastní aktivity. Celý duel bude natáčen a následně vysílán jako jeden z dílů pořadu Hledá se LEADr. na Stream.cz, kde již nyní můžete zhlédnout první dva díly.

Debata je veřejná, nicméně je vhodná registrace z důvodu omezené kapacity.Přihlásit vás i vaše studenty na akci můžete skrze krátký formulář přístupný zde: https://www.jsns.cz/debata-leadr.

Pokud se rozhodnete se svou třídou přijet, jsme schopni vám i studentům proplatit jízdné. Pokud nejste z Prahy a dokázali byste zaplnit celý autobus, můžeme vám takovou dopravu zprostředkovat.

Těšíme se na viděnou na debatě.

Soutěží Hledá se LEADr. chceme motivovat mladé lidi k tomu, aby se aktivně zajímali o politiku a případně do ní i vstupovali. Během jednotlivých kol se soutěžící potkávají s politiky, jezdí na stáže do zastupitelstev, hledají řešení různých situací a mnoho dalšího. Každý účastník do soutěže navíc vstupuje s vlastním projektem, kterým chce měnit své okolí. Debata dvou finalistů je vyvrcholením celé soutěže.

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.