Motivujte studenty k akci s projektem Kdo jiný?

12.1.2023 / Kdo jiný?

Znovu pro vás otevíráme projekt Kdo jiný?, v rámci kterého společně s vámi motivujeme studenty k realizaci vlastního veřejně prospěšného projektu. 

Jarní běh Kdo jiný? je zaměřený na ochranu životního prostředí a udržitelné chování. V rámci tohoto intenzivního vzdělávacího programu nabízíme studentů podporu a vedení při přípravě a realizaci jejich vlastních nápadů ke zlepšení prostředí své školy nebo okolí. Více informací najdete na stránce projektu.

Do projektu se můžete hlásit do 29.1.2023. Váháte, zda je pro vás a vaše studenty projekt vhodný? Napište na: daniela.dokulilova@jsns.cz nebo si přečtěte nejčastější dotazy.

Účast v projektu je pro týmy bezplatná, navíc vám zajistíme ubytování a stravu.

Projekt Kdo jiný? je spolufinancován Státním fondem životního prostředí České republiky na základě rozhodnutí ministra životního prostředí.

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.