Nominace na Cenu Gratias Tibi končí již v neděli 30. dubna

25.4.2023 / Cena Gratias Tibi / JSNS

I vy, vyučující, máte možnost nominovat projekty vašich žáků či studentů, kteří svými aktivitami mění okolní svět k lepšímu, na Cenu Gratias Tibi. Nominace končí již tuto neděli. 

Pokud máte ve své třídě žáky, kteří se zajímají o okolní svět a svými aktivitami mění věci k lepšímu, využijte poslední příležitosti nominovat je na Cenu Gratias Tibi. Název ocenění znamená v překladu z latiny Děkuji Tobě a symbolizuje vděk, který daným projektům vyjádříte v případě, že je nominujete.

Předávání této ceny pořádáme již 10. rokem a za tu dobu jsme obdrželi více jak 1000 nominací ze všech krajů České republiky. Mladí lidé organizovali charitativní sbírky, pomáhali seniorům, oživovali veřejný prostor nebo upozorňovali osvětovou kampaní na závažná onemocnění. 

Více informací i o laureátech z předešlých let se můžete dočíst v tomto článku nebo na webu gratiastibi.cz. Tam najdete také krátký nominační formulář

 

NOMINOVAT

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.