Festival Jeden svět a projekce pro školy

2.2.2013 / Festival Jeden svět - projekce pro školy

V průběhu března a dubna se uskuteční už 15. ročník mezinárodního festivalu dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět. Festival začne v Praze, kde se bude konat od 4. do 13. března, a v následujících týdnech se přesune do dalších 40 měst České republiky.

Stejně jako v předchozích letech se v Praze i ostatních festivalových městech v rámci festivalu uskuteční speciální projekce určené žákům základních a středních škol. Projekce pro školy se budou konat převážně v dopoledních hodinách a budou spojené s besedou se zajímavými hosty. O dalších podrobnostech a možnostech účasti na projekcích v jednotlivých městech vás budeme informovat v únorovém Věstníku nebo na našich internetových stránkách www.jsns.cz/festival. Zde postupně uveřejníme letošní nabídku filmů, synopse a související ukázky. Případné dotazy prosím směřujte na e-mailovou adresu skolniprojekce@jedensvet.cz.

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.