Spustili jsme kampaň Proti ztrátě paměti - Připojte se i Vy!

12.6.2013 / Příběhy bezpráví

Při příležitosti Dne památky obětí komunistického režimu – 27. června 2013 – jsme spustili celorepublikovou kampaň Proti ztrátě paměti (v loňských ročnících pod názvem Den Příběhů bezpráví). Chceme tak vzdát úctu všem obětem a aktivním odpůrcům komunistického režimu a zároveň připomenout, jak se komunistická ideologie projevovala v praxi. 
 

Na speciálních webových stránkách www.protiztratepameti.cz se ke kampani připojilo prvních 200 signatářů z řad celebrit, pamětníků, učitelů i široké veřejnosti. Přečtěte si jejich prohlášení a pokud s mylšenkami kampaně souhlasíte, připojte se k memorandu i Vy. Podpořit nás můžete také na facebooku.

Do kampaně se může zapojit i vaše škola. Promítněte film Ztráta paměti, uspořádejte diskusi s pamětníkem, udělejte happening či projektový den. My vám poskytneme film (online či na DVD), pietní stužky, brožury O komunistických časech akci na vaší škole zviditelníme. V případě zájmu nás kontaktujte e-mailem na adrese info@pribehybezpravi.cz.

 

 

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.