Podívejte se na záznam ze studentské debaty s politiky

1.10.2013 / JSNS

Mají strany dostávat příspěvek, i když se nedostanou do sněmovny? Jak to bude se státními maturitami do budoucna? To jsou některé otázky, které pokládali studenti zástupcům šesti politických stran kandidujících do parlamentních voleb na debatě Naše předvolební otázky, kterou jsme pořádali v souvislosti se Studentskými předčasnými parlamentními volbami.

Debaty se zúčastnilo přes 250 studentů, ostatní ji mohli sledovat online v přímém přenosu. Na otázky studentů odpovídali Helena Válková/ANO 2011, Marcel Chládek/ČSSD, Martin Kuba/ODS, Ivan Bartoš/Pirátská strana, Karel Schwarzenberg/TOP09 a Milan Šarapatka/Úsvit přímé demokracie. Výběr zastoupených politických stran proběhl na základě preferencí, které v anketě vyjádřili žáci z pražských středních škol.

Po skončení debaty mohli studenti hlasovat, kdo z panelistů je nejvíce oslovil. Svůj hlas odevzdalo kolem 50 % diváků. Nejvíce hlasů sklidil předseda Pirátské strany Ivan Bartoš, následoval předseda TOP09 Karel Schwarzenberg a na třetím místě se umístil předseda ODS Martin Kuba.

Prohlédněte si fotogalerii.

 

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.