Uskutečnilo se další setkání mladých lidí – zástupců týmů Kdo jiný?

2.4.2014 / Kdo jiný?

Ve dnech 27. - 28. 3. 2014 se v krásném prostředí vily Grébovka setkalo třicet mladých lidí ze Středočeského kraje, kteří spolu se svými spolužáky pořádají během tohoto školního roku různorodé akce a aktivity, při kterých se snaží měnit věci k lepšímu. 

Studenti měli možnost sdílet své zkušenosti s realizací vlastních aktivit a projektů, představit ostatním, co se jim již podařilo uskutečnit a jaké jsou jejich plány do budoucna. Kromě toho, měli možnost rozvíjet svoje prezentační dovednosti v interaktivním workshopu, či diskutovat s hostem po zhlédnutí dokumentárního filmu. Studenti se v pátek rozjeli zpět do svých měst a budou pokračovat ve svých aktivitách jako např. návštěvy domova seniorů, pořádání benefičních běhů, dokončování ankety mezi obyvateli města ohledně využití veřejných ploch, uspořádání happeningu upozorňujícího na neohleduplnost některých řidičů a mnohé další. O aktivitách jednotlivých týmů budeme informovat prostřednictvím aktualit. Prohlédněte si fotogalerii ze setkání.

 

Vzdělávací seminář je součástí projektu Kdo jiný? ve Středočeském kraji, který je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.