Středoškoláci budou debatovat s politiky

24.9.2014 / Kdo jiný?

Studenti některých pražských středních škol budou debatovat se zástupci politických stran, kteří v podzimních komunálních volbách kandidují na post primátora hl. města Prahy. Středoškoláci tak budou mít možnost seznámit se s fungováním zastupitelské demokracie.

ZÁKLADNÍ INFORMACE O DEBATĚ

KDY: 1. 10. 2014 od 13:00
KDE: Dům ABF, Václavské náměstí 31, Praha 1 od 13:00

HOSTÉ: Václav Fořtík – Česká pirátská strana, Tomáš Hudeček – TOP09, Adriana Krnáčová – ANO 2011, Bohuslav Svoboda – ODS, Petr Štěpánek – Trojkoalice pro Pražany, SZ

MODERÁTOR: Jindřich Šídlo, hlavní analytik Hospodářských novin

Debata se koná v souvislosti s podzimními komunálními volbami a je součástí projektu Kdo jiný? — Studentské volby, který je zaměřený na podporu aktivního občanství mladých lidí. Setkání studentů s pražskými politiky navazuje na tradici Studentských voleb a debat (např. Náš kraj, Naše korupce, Naše vzdělávání, Naše předvolební otázky), které pro studenty středních škol již pět let pořádáme v Praze a v regionech ČR.

Pozvánka je k dispozici v pdf formátu.

 

  

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.