Učíme společensky prospěšné podnikání

12.11.2014 / Kdo jiný?

Do projektu Kdo jiný – sociální minipodniky se přihlásilo sedm základních škol ze všech koutů Česka. Po říjnové koordinační schůzce školních koordinátorek projektu se do Prahy sjeli 5. a 6. listopadu také žáci, kteří týmy na svých školách povedou.

Během dvou dní nabitých informacemi si vedoucí týmů podrobně rozpracovali své školní projekty, vyzkoušeli si prezentovat před velkým počtem diváků, přičichli k finančnímu mangementu a zažili Prahu jinak s průvodcem bez domova ze společnosti Pragulic.

Cílem sociálních minipodniků na školách je výdělečná činnost a následná investice do společensky prospěšných aktivit. Některé týmy plánují pozvat na návštěvu vrstevníky s tělesným a mentálním postižením, další se propojí se seniory, a jiní darují zisk na rozvoj místního hřiště. V průběhu roku vám budeme přinášet zprávy z jednotlivých škol a informovat vás o jejich pokroku.

Fotografie ze setkání si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Tento projekt CZ.1.07/1.1.00/54.0035 je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.

 

 

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.