Hlasujte pro jsns.cz v Eduíně 2014

18.11.2014 / JSNS

Odborná porota vybrala náš audiovizuální portál jsns.cz mezi 9 nejinovativnějších projektů v oblasti vzdělávání. Teď je na řadě hlasování veřejnosti, které rozhodne o vítězi. Pošlete nám svůj hlas. Do škol přinášíme prostřednictvím filmů, diskuzí a výukových aktivit aktuální témata a konkrétní příběhy.

Oceňuji širokou nabídku dokumentárních filmů i možnost využít nabízené aktivity do hodin. Vyučujícím to velmi šetří čas. Portál jsns.cz je také drahocenným zdrojem filmů, které běžně nejsou učitelům k dispozici. Skvělá je také jejich délka, vhodná pro použití při vyučování,“ říká učitelka dějepisu, občanské výchovy a českého jazyka Michaela Křiváčková z pražské ZŠ Petřiny – sever.

V současné chvíli nabízíme pedagogům a žákům na jsns.cz celkem 122 audiovizuálních lekcí k různým tématům (zpracovaných výukových balíčků, obsahujících dokumentární film, zpracované aktivity do hodin a další doprovodné informační materiály). V letošním roce jsme nově zařadili také AV lekce pro výuku přírodních věd a cizích jazyků a pro učitele jsme vytvořili sekci „Další vzdělávání pedagogů“. Na jsns.cz je registrováno již 3 000 uživatelů.

Hlasovat pro audiovizuální vzdělávací portál jsns.cz můžete do 21. listopadu 2014 na www.eduin.cz/hlasuj/.

Děkujeme za váš čas i za vaše hlasy.