Jsns.cz obsadil v Eduíně bronzovou příčku

26.11.2014 / JSNS

Náš audiovizuální vzdělávací portál jsns.cz pro učitele a žáky obsadil třetí místo v Ceně veřejnosti v soutěži o nejinovativnější počin v oblasti vzdělávání. Celkově získal přes 600 hlasů.

Oceňuji možnost využívat ucelené a tematicky rozmanité AV lekce včetně doplňujících materiálů,“ hodnotí nabídku portálu Kristýna Šeflová, učitelka dějepisu, základů společenských věd a němčiny ze SOŠ veterinární v Hradci Králové.

Portál do škol přináší prostřednictvím filmů a výukových aktivit aktuální témata a konkrétní příběhy. V současné chvíli nabízíme pedagogům a žákům na jsns.cz 126 audiovizuálních lekcí k různým tématům (zpracovaných výukových balíčků, obsahujících dokumentární film, zpracované aktivity do hodin a další doprovodné informační materiály). Letos jsme nově zařadili také AV lekce pro výuku přírodních věd a cizích jazyků a pro učitele jsme vytvořili sekci „Další vzdělávání pedagogů“. Na jsns.cz je registrováno již 3 000 uživatelů.

Děkujeme, že jste nám poslali svůj hlas a ocenili naši práci. Vážíme si toho.

Podívejte se na výsledky.

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.