Nominujte mladé lidi na Gratias Tibi - uzávěrka již 30. 4.

14.4.2015 / Cena Gratias Tibi

Pokud jste se dosud rozmýšleli, tak právě teď nastal čas k akci. Nominujte mladé lidi do 30 let, kteří nejsou lhostejní ke svému okolí, aktivně se zapojují do řešení problémů a pozitivně ovlivňují život ve své komunitě nebo širší společnosti.

To, že jsme jeli do Norska, pro nás bylo něco velkýho. Nečekali jsme, že vyhrajeme cenu Gratias Tibi za to, že mladý lidi dělaj něco dobrýho pro ostatní. My natáčíme videa o tom, co se děje v Předlicích, kde žijeme, a taky o tom, co nás tam trápí. Lidi by měli ocenit, když někdo dělá správnou věc,“ shodují se lonští laureáti ze středoškolské kategorie Imrich Kardos a Pavel Kaleja.

Letošní vítěze čeká finanční odměna na rozvoj projektu. A pro vítěze i finalisty je připravena studijní cesta do Norska či Štrasburku. Všichni nominovaní pak navíc budou mít možnost účastnit se zajímavých workshopů, které uspořádají partneři ceny.

Využijte on-line formuláře na www.gratiastibi.cz a nominujte i vy jednotlivce nebo skupiny mladých lidí. Na výběr máte ze tří věkových kategorií: žáci základní školy, žáci střední školy, mladí lidé do 30 let. Neváhejte, uzávěrka je již 30. dubna 2015.

Více info o ceně na www.gratiastibi.cz.

 

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.