Upravili jsme náš web. Co se změnilo?

19.8.2015 / JSNS

Během léta jsme provedli několik změn na našem webu, které vám, jak věříme, usnadní jeho používání. Také jsme zpřehlednili proces registrace – takže neváhejte a pokud ještě nejste zaregistrováni, pusťte se do toho a využívejte všechny výhody našeho portálu. Co dalšího jsme změnili?

 

 

  • Zrušili jsme rozdělení sekcí na pedagogy a žáky a studenty v hlavní navigační liště. Nově tu najdete sekci Naše projekty. Do většiny našich aktivit se ostatně zapojujete společně se svými žáky a studenty. Ti mají ve stejné sekci své filmové kluby.
    • U každého většího projektu nyní máte k dispozici základní přehled, pro koho je určen a co nabízí. V nových podsekcích s názvem Jak se zapojit si vždy můžete přečíst návod, jak dále postupovat, pokud vás projekt zaujal.
    • Všechny audiovizuální lekce – tedy dokumentární filmy, aktivity do hodin a výukové materiály – jsou v sekci se stručným názvem Filmy. Uspořádání lekcí jinak zůstalo stejné, jak jste zvyklí. Mimochodem, už jste vyzkoušeli naše podrobné vyhledávání v lekcích podle věku žáků nebo délky filmu?
    • Samostatnou sekci v hlavním menu jsme nově zaměřili na Vzdělávání pedagogů. Obsahuje semináře, nabídku kurzů pro vysoké školy i videa s tipy pro výuku.

    Máte-li nějaký dotaz, zkuste vyhledat odpověď v často kladených otázkách nebo nám zavolejte na help linku 226 200 433. Rádi vám poradíme.

    Věříme, že se vám s upraveným webem bude příjemně pracovat!

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.