Měsíc filmu na školách na facebooku

9.11.2015 / Příběhy bezpráví

Měsíc filmu na školách je už v plném proudu – probíhají projekce filmů, besedy s pamětníky, někde se pátrá po průběhu okupace. Podívejte se na facebook, jak to všechno probíhá!

Pětadvacetiletý Ukrajinec Jurij Jacenko byl minulý rok držen v ruském vězení. O tom, proč se tam dostal, jaké jsou vyšetřovací metody ruské policie a jak to celé probíhalo, vyprávěl na Gymnáziu Evolution na pražském Jižním Městě. Integrovaná střední škola v Moravské Třebové si k promítání vybrala dokument Přerušené jaro – srpen jako kladivo a pozvala si pamětnici 50. let paní Dášu Bičovskou. Na fotky z těchto besed se můžete podívat zde.

Také se k nám připojte na facebooku! Během besedy, projekce nebo pátrání vyfoťte pár fotek a sdílejte je s ostatními. Nebo nám je pošlete na info@pribehybezpravi.cz a my je rádi přidáme!
 

 

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.