První školící víkend bude nabitý

9.2.2016 / Hledá se

Během prvního třídenního workshopu v Praze se účastníci setkají s mnoha odborníky z oborů, které jsou pro realizaci jejich projektů stěžejní. Proběhne několik tematických workshopů, ale i individuálních konzultací s lektory ke konkrétním projektům účastníků. K závěru se uskuteční prezentace účastníků před porotou, kde by měli obhájit svou účast v projektu.

Tématy, se kterými se mladí, možná budoucí, leadři setkají, bude projektové plánování, které jim přiblíží projektový manager společnosti  EDUin Richard Lukáš.

Tématem komunikačních a argumentačních dovedností účastníky provede lektor z organizace Agora.

Spoluzakladatel iniciativy HateFree Culture a vedoucí projektu Press Start Jaroslav Valůch pomůže účastníkům s přehledem o problematice nových médií a vedení PR kampaní.

Workshop o fundraisingu a psaní grantů povede Veronika Divišová z neziskové organizace Sourcefabric.

Po této první zkoušce a intenzivním vstřebávání nových informací zůstane z původních 37 účastníků jen 15 vyvolených, kteří postoupí a budou dále zdokonalovat své kompetence pro pozici leadra.

 

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.