Festival Jeden svět 2020 hledá dobrovolnice a dobrovolníky pro dopolední projekce

23.1.2020 / Festival Jeden svět - projekce pro školy

Festival Jeden svět, to jsou nejen odpolední a večerní projekce pro veřejnost, ale také dopolední projekce pro žáky základních a středních škol. Školní projekce se budou konat od 4. do 13. března 2020. Budete mít v těchto dnech čas? Staňte se našim dobrovolníkem! 

Jako dobrovolník nám pomůžete zařídit hladký průběh projekce, nahlédnete do zákulisí festivalu a do moderní metodiky vzdělávání pomocí filmu. Setkáte se zajímavými hosty, dostanete festivalovou akreditaci a tričko a můžeme vám vystavit i potvrzení o praxi nebo doporučení.  

Pokud se chcete přidat k dobrovolníkům festivalu Jeden svět, vyplňte prosím tento přihlašovací formulář.  

Dobrovolníky nehledáme pouze pro dopolední školní projekce, ale také odpolední a večerní pro veřejnost a pro festivaly v regionech. Dobrovolnicí či dobrovolníkem na festivalu se může stát kdokoliv bez ohledu na postižení, mateřský jazyk nebo věk. 

 

Máte nějaké další dotazy, nebo vám není něco jasné? Poradí vám naše koordinátorky: 

 
Jeden svět na školách - Dopolední projekce pro školy | Kristýna Michálková | kristyna.michalkova@jsns.cz 
Jeden svět - Odpolední a večerní projekce pro veřejnost | Tereza Langrová | tereza.langrova@jedensvet.cz 

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.