Podívejte se na náhradní termíny školních projekcí Jeden svět

23.6.2020 / Festival Jeden svět - projekce pro školy

Kvůli vládním nařízením musel být festival přerušen, ve většině festivalových měst bohužel ani nezačal. Na podzim se ale do 23 z původních 36 měst vrací i se školními projekcemi!

Některá města bohužel z finančních či kapacitních důvodů nemohla v podzimních termínech ve festivalu pokračovat, a to: Benešov, Děčín, Jablonec nad Nisou, Karlovy Vary, Kladno, Louny, Nymburk, Opava, Pelhřimov, Police nad Metují, Praha, Třebíč a Zlín.

Pokračovat i se školními projekcemi naopak budou: Boskovice, Brno, České Budějovice, Český Krumlov, Hradec Králové, Liberec, Mladá Boleslav, Olomouc, Ostrava, Pardubice, Plzeň, Polička, Rožnov pod Radhoštěm, Řevnice, Sušice, Tábor, Tišnov, Třinec, Uherské Hradiště, Ústí nad Labem, Ústí nad Orlicí, Vsetín a Znojmo.

Rádi byste se v některém z těchto měst zúčastnili? Podívejte se na termíny a kontakty. Náhradní termíny budou probíhat od září do listopadu.

 

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.