Mladí a aktivní v DOXu

12.1.2017 / Hledá se

Co vede mladého člověka k tomu, že se rozhodne být občansky či politicky aktivním? Jaké s sebou toto rozhodnutí nese důsledky? Vezměte své studenty 1. února na debatu o občanském aktivismu mladých lidí!

Akci pořádáme pro studenty mimopražských SŠ Centru současného umění DOX v Praze 1. února 2017 od 10.30 do 14.30.

 

V rámci dvou debatních bloků budou mít studenti možnost dozvědět se o zkušenostech těch, kteří se navzdory svému útlému věku už úspěšně občansky angažují. Hosty budou reportér a filmař Janek Rubeš – který byl časopisem Forbes v roce 2016 zařazen mezi 30 nejtalentovanějších lidí do 30 let –, mladý aktivista Jakub Čech, politik Dominik Feri, účastníci soutěže Hledá se LEADr a zástupci České středoškolské unie.

Pokud se studenty dorazíte, čeká vás o přestávce mezi debatami také komentovaná prohlídka výstavy HAVEL a exkluzivně i vzducholodě Gulliver, která nově kotví na střeše DOXu.

Přijeďte se svou třídou i vy! Vstupné včetně komentované prohlídky je zdarma. Učitelskému doprovodu uhradíme cestovné.

 

KAPACITA JE NAPLNĚNÁ. NA AKCI UŽ SE NELZE PŘIHLÁSIT. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ.

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.