Hledáme dobrovolníky na pomoc s festivalovými projekcemi v Praze

23.1.2017 / Festival Jeden svět - projekce pro školy

Láká vás festivalový ruch a shon? Chtěli byste se podílet na organizaci největšího lidskoprávního filmového festivalu na světě? Podívat se na festival i ze zákulisí? Právě teď hledáme schopné a spolehlivé dobrovolníky a dobrovolnice. Přijďte získat nové zkušenosti a zážitky na filmovém festivalu!

Pomoc v pražských kinech budeme potřebovat od 6. do 16. března 2017. I letošní ročník přinese deset dní nabitých projekcemi zajímavých filmů, debatami o tématech dotýkajících se lidských práv, a chybět nebudou ani doprovodné akce. Toho všeho můžete být součástí, pokud se rozhodnete podpořit filmový festival Jeden svět!

Pokud se chcete stát dobrovolníkem na 19. ročníku MFF Jeden svět v Praze, nebo na dopoledních projekcích Jeden svět na školách, prosíme o vyplnění krátkého registračního formuláře: http://my.jedensvet.cz/cz/prihlaska-dobrovolnika

S dalšími podrobnostmi a termínem školení, které pro dobrovolníky a dobrovolnice připravujeme, se vám poté ozvou naše koordinátorky Ivana Linhartová (ivana.linhartova@jedensvet.cz) a Tereza Králová (t.kralova@jsns.cz).

Jako odměna a poděkování za pomoc při přípravě festivalu náleží dobrovolnicím a dobrovolníkům festivalová akreditace zdarma, kterou lze využívat během celého festivalu.

V případě Vašeho zájmu o pomoc na jednom z regionálních festivalů, kontaktujte přímo organizátory Jednoho světa ve Vámi vybraném městě.

Těšíme se na vás!