Podívejte se na první díl soutěže Hledá se novinář

1.6.2021 / Hledá se

První díl vzdělávací soutěže Hledá se novinář, která hledá nové mladé novinářky a novináře, sledujte na Mall.tv. 9 soutěžících, 4 porotci, 1 vítěz. Z celkem 23 přihlášených postoupilo po úvodních workshopech 9 soutěžících, kteří musí v každém díle splnit zadání týkající se žurnalistické práce, ať už se jedná o natočení reportáže, živého vstupu nebo rozhovorů. O celkovém vítězi mohou rozhodnout diváci, a to hlasováním na www.hleda.se 25. a 26. května. 

 

Každý týden nekompromisní porota složená z Jindřicha Šídla, Veroniky Sedláčkové, Terezy Engelové a Karla Strachoty rozhodne, kdo postoupí do dalšího kola. Pořadem provázejí Janek Rubeš a youtuber Karel ‚Kovy' Kovář.

Hned v prvním díle vyrazí soutěžící do terénu.Tři trojice se rozjely do obcí po celé České republice - konkrétně do Slavičína, Nového Hrádku a Dolních Studének. Dostaly za úkol natočit během jednoho dne reportáž na téma, které jim zadá přímo na místě starosta. Jak se jim to povedlo, pak zhodnotila porota, která rozhodla, kdo ze soutěžících už do dalšího kola nepostoupí.

Kdo v prvním díle soutěž opustí a kdo se probojuje až do finále? 

Sledujte na MallTV!