Nominace na Cenu Gratias Tibi 2021 jsou ukončeny

7.6.2021 / Cena Gratias Tibi

Nominace na letošní Cenu Gratias Tibi jsou uzavřeny a my máme obrovskou radostže se nám letos sešlo téměř 70 skvělých projektů a iniciativ mladých lidí. Njevíce bylo nominováno v kategorii mladí lidé do 30 let, a to konkrétně 40 projektů. V kategorii základní školy se sešlo 10 projektů a střední školy 19 projektů. Mezi iniciativami nechybí pomoc druhým, upozorňování na důležitá témata nebo organizování charitativních sbírek. V letošním roce také nesmíme opomenout ani iniciativy, které se zapojily v době pandemie.

Porota, složená ze zástupců partnerských organizací, bude vybírat finalisty a vítěze hlavních kategorií - základní školy, střední školy a mladí lidé do 30 let, 17. června. Vybere také nejlepší projekt v oblasti ochrany životního prostředí. Ze všech 9 finalistů budete pak moci před samotným vyhlášením vybírat i Vy ve veřejném hlasování divácké Ceny České televize.

Výsledky vyhlásíme 15. září na slavnostním večeru v pražských Letenských sadech. Vítězové mohou získat vzdělávací cestu do Norska nebo Štrasburku, finanční obnos na podporu svého projektu nebo workshop dle svého výběru. Své ocenění převezmou z rukou významných osobností společesnkého života. 

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.