Přihlaste se do týmových projektů Kdo jiný?

3.5.2017 / Kdo jiný?

Chcete, aby z vašich žáků a studentů vyrostli aktivní občané, kteří se budou umět postavit za správnou věc? Hledáme dvacítku týmů, které se v příštím školním roce zapojí do týmových projektů Kdo jiný?

Každý může zlepšovat věci ve svém okolí a každodenním životě. Věříme, že mladí lidé se umí k řadě výzev postavit přímo. Štve vaše žáky nějaký problém? Nedopusťte, aby na něj jen nadávali. Ukažte jim, jak ho vyřešit. Protože když ne vy, tak kdo jiný?

I na školní rok 2017/2018 chystáme sérii workshopů a setkání, kde se budou žáci a studenti učit, jak co nejlépe realizovat veřejně prospěšný projekt a dovést ho do zdárného konce.

Pražské školy se mají možnost zapojit s projekty tematicky zaměřenými na sociokulturní odlišnosti, mimopražské pak s projekty z oblasti životního prostředí.

Přihlášku vyplňte na stránkách Kdo jiný? do 31. května.

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.