Přihlaste své žáky na dynamický workshop Jak pracovat s předsudky

25.9.2017

Užijte si netradiční den s celou třídou anebo pošlete jen pár žáků na workshop, který proběhne v úterý 14. listopadu v Praze.

Na akci si žáci SŠ prostřednictvím filmu, debat a interaktivních aktivit rozvíjí empatii, tolerantní postoje a respekt k jinakosti a uvědomují si příčiny a nebezpečí nenávistné komunikace i v prostředí internetu. Budou mít možnost se setkat se zástupci z nejrůznějších menšin: s lidmi s jinou etnickou příslušností, sexuální orientací, náboženstvím, zdravotním stavem či životním stylem. Čeká je i kreativní a zábavné focení a mnoho dalšího. 

Datum konání: úterý 14. 11. 2017, 9:00 - 16:30 ve Skautském institutu, Staroměstské nám. 4/1, Praha 1.

Občerstvení a jízdné: Během semináře bude připraveno občerstvení. Zajištěn je také oběd. Ponechte si jízdenky z vlaku nebo autobusu, na jejich základě vám pak proplatíme jízdné (cestu autem neproplácíme). Žáky můžete doprovodit nebo vyslat sami.

Přihlaste své žáky na workshop. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte Adélu Skálovou (adela.skalova@jsns.cz).

 

Projekt Coalition of Positive Messengers to Counter Online Hate Speech je spolufinancován programem Evropské unie s názvem PRÁVA, ROVNOST A OBČANSTVÍ/PROGRAM SPRAVEDLNOST

 

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.