Studentské týmové projekty

1.2.2013 / Kdo jiný?

Chodíte na základní nebo střední školu a nejste lhostejní k tomu, co se děje ve vašem okolí? Pak se můžete spolu se svými spolužáky zapojit do našich týmových projektů. V projektech Příběhy bezpráví – z místa, kde žijeme se prostřednictvím pamětníků komunistického režimu seznámíte s naší nedávnou minulostí. Pokud vás zajímají aktuální společenské problémy a rádi byste se podíleli na jejich řešení, pak se zapojte do týmových projektů Kdo jiný? Protože i vy máte sílu a potenciál změnit svět kolem sebe!

Do týmových projektů Kdo jiný? se můžete hlásit v průběhu celého roku. Inspirujte se na našich stránkách, v jakých tematických oblastech můžete své projekty uskutečnit a jaké konkrétní typy akcí můžete podnikat. Více informací naleznete zde.

Příbězích bezpráví jsme vyhlásili třetí ročník projektu Z místa, kde žijeme, v němž se týmy složené ze žáků základních a středních škol setkávají s lidmi, kteří byli perzekvováni komunistickým režimem, a zaznamenávají jejich příběhy. Prostřednictvím konkrétních lidských osudů se tak můžete seznámit s nejmladším obdobím našich dějin. Přihlášky do projektu posílejte nejpozději do 17. února 2013 na e-mailovou adresu jana.touzimska@jsns.cz. Více o tom, co účast v projektu obnáší, se dozvíte zde.

 

 

 

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.