Studentské týmové projekty Kdo jiný? ve školním roce 2012/2013

4.1.2013 / Kdo jiný?

Deset týmů ze ZŠ a SŠ realizuje ve školním roce 2012/2013 týmový projekt Kdo jiný? Studentské týmové projekty Kdo jiný? jsou společné projekty žáků a studentů zaměřené na aktuální společenské téma či problém. Týmové projekty si navrhují, plánují a realizují sami studenti s podporou jednoho pedagoga. Přidejte se i vy!

 

 

Projekty vychází především z nápadů a iniciativy samotných mladých lidí. Tentokrát podporujeme týmové projekty více zaměřené na lokální témata, která se bezprostředně týkají života ve městě/obci, kde žáci a studenti žijí.

Žáci mají možnost vybírat si vlastní téma z navrhovaných okruhů (týkajících se převážně sociálních témat, ale také např. kulturního vyžití a ochrany životního prostředí), kterému se chtějí věnovat.

Týmové projekty jsou tematicky velmi různorodé, mají ovšem společný cíl - přispět k pozitivním změnám v okolí, přispět k řešení vybraného problému, či „pouze“ zvýšit informovanost nebo upozornit na problém v okolí, ve společnosti. Více informací naleznete zde. V případě zájmu zapojit se do projektu či jakýchkoliv dotazů kontaktujte Janu Havlíčkovou (jana.havlickova@jsns.cz, +420 739 320 443).

 

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.