Zapojete svůj filmový klub do Měsíce filmu na školách

24.10.2013 / Filmové kluby / Příběhy bezpráví

Zajímají vás životní osudy lidí, kteří byli perzekuováni totalitními režimy? I vy, klubáci, se můžete zapojit do Příběhů bezpráví - Měsíce filmu na školách. Uspořádejte během listopadu projekci dokumentárního filmu o důležitých etapách naší nedávné historie a následnou besedu s pamětníkem, historikem či filmařem. „Určitě je lepší setkat se s někým na živo. Vidíte, jak se mu střídají v obličeji emoce, a poznáte, jaké to bylo. Je to mnohem lepší než z učebnice dějepisu.“, říká Anna Zahálková, studentky ZŠ v Litomyšli.

Stačí se zaregistrovat. Zdarma získáte jeden dokument dle vlastního výběru a řadu bonusů. Letos jsme pro vás připravili úspěšné třídílné drama Hořící keř či nový loutkový film Normalizační loutka, na motivy skutečných událostí ze života autorů o tom, jak se žilo v husákovském Československu. V lonském ročníku se zapojilo 12 filmových klubů z celé republiky, pojďme jejich počet letos ještě navýšit! Pokud budete mít jakékoli dotazy, například ohledně registrace nebo hosta besedy, rádi vám s čímkoli pomůžeme: info@pribehybezpravi.cz.

 

 

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.