Seznamte se s letošními festivalovými filmy pro školy

29.1.2014 / Festival Jeden svět - projekce pro školy

Zveřejnili jsme letošní nabídku filmů pro školní projekce Jednoho světa 2014. Najdete zde seznam filmů z kategorie Jeden svět dětem pro mladší žáky základních škol a z kategorie Jeden svět pro studenty, které jsou určeny pro studenty středních škol a pro vyšší ročníky základních škol.

Jeden svět dětem obsahuje kratší filmy sestavené do dvou bloků podle věku. V kategorii Jeden svět pro studenty můžete vybírat celkem z pěti filmů. U každého filmu je uvedena synopse, krátká ukázka (v původním znění, české titulky a dabing se právě připravují) a seznam průřezových témat, pro která se dá daný film použít. Doufáme, že vám tak usnadníme výběr.

Můžete si také stáhnout, nebo vytisknout náš leták, který je připraven ve dvou verzích (pro Prahu a pro regiony)  a zapojit do výběru i vaše žáky a studenty.

 

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.