Rozdávali jsme narozeninové dárky

10.3.2014 / JSNS

Náš vzdělávací portál jsns.cz oslavil první narozeniny. Při této příležitosti jsme během festivalu Jeden svět uspořádali jako poděkování pro naše registrované pedagogy projekci filmu, besedu se Šimonem Pánkem a slosování o zajímavé ceny.

Slosování a vyhlášení výherců proběhlo na setkání učitelů 6. března v  paláci Lucerna. Před neformálním setkáním s členy týmu Jednoho světa na školách a vyhlášením výherců zhlédli učitelé film Putinovy hry a poté debatovali s ředitelem Člověka v tísni Šimonem Pánkem o aktuální situaci v Rusku a na Ukrajině.

„Setkání a semináře, které pro nás učitele pořádáte, jsou pro mě velmi obohacující. A to nejenom profesně, že se setkám s ostatními kolegy-pedagogy, ale také mě nabíjejí energií do další práce,“ říká Jana Hlaváčková ze ZŠ Hostivař v Praze.

Podívejte se do naší fotogalerie, jak celé odpoledne probíhalo.

Seznam výherců naleznete v pdf formátu.

Děkujeme všem sponzorům, kteří poskytli ceny do slosování: firma Olympus, Divadlo Archa, nakladatelství Atlantis, firma Dacaffé.

 

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.