Lounský klub přilákal velké množství diváků

30.4.2014 / Filmové kluby

Debata o současném dění na Ukrajině, produkce místních alternativních hudebníků a filmový maraton - nejen taková byla FILMOVÁ NOC V LOUNECH.

Klubačky Kateřina Krejčová a Sarah Dunn z lounského gymnázia Václava Hlavatého uspořádaly se svými spolužáky v pátek 25. dubna FILMOVOU NOC, které se zúčastnilo kolem sedmdesáti studentů. Věnovali se současnému dění na Ukrajině, promítali aktuální videozáběry z míst nepokojů a jako hosta na debatu si pozvali pána z Ukrajiny, který demonstroval v únoru přímo na Maidanu.
O další část večera se postarali místní alternativní hudebníci, kteří svým hraním doprovodili černobílý němý film a zúčastnili se debaty o tom, jak se dělá hudba mimo mainstream. Na noc pak studenti přichystali maratónovou projekci třech dílů filmu Hořící keř. Studenti ve škole mohli přespat. Organizátorům děkujeme a těšíme se na další klubáckou akci.

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.