Promítáme pro pedagogy s Jaromírem Štětinou

25.2.2015 / Vzdělávání vyučujících / Festival Jeden svět - projekce pro školy

Během festivalu Jeden svět nezapomínáme ani na spolupracující pedagogy. Připravili jsme pro vás neformální setkání spojené s projekcí a debatou. Uvidíte film o práci nevládní organizace mapující místa válečných konfliktů a o tématu si budete moci pohovořit s bývalým válečným zpravodajem Jaromírem Štětinou.

Film E-Team představuje práci neziskové nevládní organizace Human Right Watch, jejíž Emergeny Team neboli E-Team vyráží přímo do míst válečných konfliktů a informuje o porušování lidských práv. Působivý snímek oceněný na festivalu Sundance 2014 představuje čtyři členy týmu při jejich nebezpečné práci uprostřed chaosu válek v Sýrii a Libyi. Po projekci filmu následuje debata s bývalým válečným zpravodajem Jaromírem Štětinou.

V Mramorovém sále paláce Lucerna pro vás bude po projekci a debatě připraven raut, během kterého se budete moci seznámit a neformálně pohovořit jak s členy týmu JSNŠ, tak také s ostatními pedagogy využívající naše materiály.

Akce se uskuteční ve čtvrtek 5. 3. 2015 v kině Lucerna v Praze od 14.15 do 19.00.

Pokud se akce chcete zúčastnit, prosím přihlaste se nejpozději do 28. 2. e-mailem na adresu hedvika.wunschova@jsns.cz. Je možné, aby se zúčastnilo více pedagogů z jedné školy. Mimopražským učitelům bude proplaceno jízdné. V takovém případě prosím napište svůj požadavek přímo do e-mailu.