Loňští finalisté ceny Gratias Tibi navštívili Štrasburk

26.5.2016 / Cena Gratias Tibi

Naše kolegyně Ester doprovodila loňské finalisty Ceny Gratias Tibi, kterou udělujeme aktivním mladým lidem, do Štrasburku. Tam se na pozvání českého europoslance Luďka Niedermayera všichni zúčastnili European Youth Event 2016. Společně navštívili Evropský parlament a čas jim zbyl i na několik přednášek, diskusí a workshopů. Stejně zajímavé příležitosti čekají i na letošní laureáty. Jejich jména se dozvíme už za pár dní!

Gratias Tibi je ocenění pro mladé lidi do 30 let, kteří svými projekty pozitivně ovlivňují komunitu nebo i celou společnost. Letos tuto cenu předáme již potřetí, a to v kategoriích Základní školy, Střední školy a Mladí lidé do 30 let. Všichni vítězové získají finanční odměnu a studijní cestu. Nejmladší laureáti se podívají do již zmíněného Štrasburku, ti nejstarší vyrazí do Norska. Také jste zvědaví, jaké projekty letos porotu nejvíce zaujaly? Podívejte se na stránky Gratias Tibi!

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.