PŘIPOJTE SE KE KAMPANI PROTI ZTRÁTĚ PAMĚTI

16.6.2016 / Příběhy bezpráví

Na konci června si připomeneme 25. výročí odchodu posledního sovětského vojáka z Československa. Přesto ruský vliv na našem území opět sílí. Na tuto situaci upozorňuje letošní ročník kampaně Proti ztrátě paměti, kterou již pošesté pořádáme. Její hlavní náplní je informování široké veřejnosti o aktuálních příkladech ruské intervence. Do kampaně s mottem „Vojáci odešli, agenti zůstávají“ se můžete zapojit i vy.

Stejně jako v minulých letech i letos cílíme kampaní především na veřejnost, nicméně pokud byste měli zájem, rádi vám poskytneme filmy věnující se ruskému vlivu v Evropě i do výuky. Přečtěte si  memorandum vyjadřující myšlenku letošní kampaně, podívejte se, jaké filmy nabízíme, a v případě, že se budete chtít zapojit, napište nám na info@pribehybezpravi.cz. Každému přihlášenému vyučujícímu poskytneme společně s filmy i noviny s články českých novinářů, kteří se zabývají vlivem současného Ruska na naši společnost.

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.