Krásné prázdniny!

30.6.2016 / JSNS

Děkujeme vám, pedagogům, vašim žákům i jejich rodičům za přízeň a spolupráci v uplynulém školním roce. Užijte si zasloužené prázdniny, těšíme se na vás opět koncem srpna. Krásné léto! 

Letošní školní rok byl opravdu nabitý, a to i pro nás. Kromě tradičních akcí, jako jsou Příběhy bezpráví – Měsíc filmů na školách nebo školní projekce na MFF Jeden svět, jsme na jaře odstartovali první ročník vzdělávací soutěže Hledá se LEADr., ve které jsme hledali mladé lídry a potenciální budoucí politiky. Jsme rádi, že jsme i letos mohli potkat řadu aktivních žáků a studentů a alespoň některým z nich poděkovat za to, co dělají, prostřednictvím Ceny Gratias Tibi. Vedle toho jsme vám nabídli další nové filmy a AV lekce do výuky. Ve všem budeme pokračovat i po prázdninách. Těšíme se na shledanou!

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.