Spustili jsme přihlašování do soutěže Hledá se novinář

14.10.2019 / Hledá se

Hledá se novinář je kombinace soutěže a vzdělávání samotných účastníků. Mladé lidi chceme motivovat k zájmu o veřejné dění a novinářskou práci. Chceme jim ukázat, že když mají skutečný zájem, mohou mnohé změnit k lepšímu.

Hlásit se mohou mladí lidé ve věku 18 až 25 let se zájmem o novinařinu a chutí učit se nové věci. Předchozí zkušenosti nejsou podmínkou, důležité je odhodlání a nadšení.

Přihlášky je možné vyplnit již do 11. listopadu na webu hleda.se.

Účastníci soutěže budou mít možnost proniknout do práce novinářek a novinářů během dvou víkendových workshopů. Setkají se s lidmi, kteří se v tomto oboru pohybují. Poznají mladé lidi, kteří jsou stejně motivovaní jako oni sami. Zažijí zkrátka neobyčejné věci. 

Projekt svou formou navazuje na soutěž, která mezi lety 2016 a 2018 proběhla třikrát a jmenovala se Hledá se LEADr. Podívejte se, co všechno zažili účastníci této soutěže v minulých letech.

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.