Debata: Média veřejné služby v době koronakrize

11.5.2020 / Mediální vzdělávání

K Týdnům mediálního vzdělávání každoročně patří debaty studentů s novináři na školách po celé České republice. Z důvodu uzavření škol bohužel není možné letos tyto debaty uspořádat ve třídách. Nabízíme Vám proto neméně zajímavé alternativy v online podobě. Debata na téma Média veřejné služby v době koronakrize proběhne 14. května od 10 hodin

Debatovat budou ti, kteří řídí zpravodajství našich veřejnoprávních médií. Konkrétně Radka Matesová Marková, šéfredaktorka České tiskové kanceláře, Zdeněk Šámal, ředitel zpravodajství a sportu České televize a Jan Pokorný, ředitel zpravodajství Českého rozhlasu. Debatu bude moderovat novinář Robert Břešťan, šéfredaktor investigativního serveru Hlídacípes.org. Diváci budou moci prostřednictvím chatu pokládat novinářům své dotazy.

Radka Matesová Marková, šéfredaktorka České tiskové kanceláře Zdeněk Šámal, ředitel zpravodajství a sportu České televize  Jan Pokorný, ředitel zpravodajství Českého rozhlasu

Živý přenos bude možné shlédnout na Facebookové události na Facebookových stránkách Jednoho světa na školách nebo zde na stránkách Týdnů mediálního vzdělávání, kde bude uložen i záznam z debaty. 

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.