Soutěžní filmové kvízy

11.6.2020 / JSNS

Nově jsme pro žáky připravili dva filmové kvízy, které lze využít pro online výuku nebo je můžete doporučit svým žákům. Kvízy jsou soutěžní, ze správných odpovědí vylosujeme vždy tři výherce, kteří získají dvě volné vstupenky do filmového muzea NaFilM v Praze.

Žáci od 10- 15 let vyplní odpovědi na otázky k filmu Holka z Instagramu, pro starší žáky ve věku 14 – 18 let jsou připraveny otázky k filmu Černá ovce. Oba filmy najdou na našem webu k volnému zhlédnutí. Každý kvíz má několik otázek zaměřených fakta z filmu, filmovou řeč nebo na osobní postřehy diváka. Oba kvízy jsou otevřené do 22.6., poté je vyhodnotíme a vylosujeme výherce.

První filmové muzeum NaFilM sídlí v centru Prahy a návštěvníci se zde mohou dozvědět více o vzniku filmu nebo se zapojit do programu spojeného s tvorbou animovaných filmů nebo ozvučováním filmových scén. Muzeum připravuje také speciální komentované prohlídky se vzdělávacím programem pro školní kolektivy

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.