Zveme vás na další ročník Jednoho světa

11.1.2017 / Festival Jeden svět - projekce pro školy

Intenzivně pro vás připravujeme další ročník největšího festivalu dokumentárních filmů o lidských právech na světě. Podívejte se na první informace o tom, co vás letos se žáky čeká. 

V březnu a dubnu se uskuteční již 19. ročník festivalu Jeden svět. Přijďte se svými žáky do kina na speciální dopolední projekce, které pořádáme pro školy. Jako každý rok začne festival v Praze, kde se bude konat od 7. do 16. března, a v následujících týdnech se přesune do dalších 32 měst po celé České republice. Pro bližší informace o festivalu ve vašem městě kontaktujte regionálního koordinátora, kterého najdete na stránce Školní projekce v regionech 2017.

Projekce pro základní a střední školy se budou konat převážně v dopoledních hodinách a budou spojené s besedou se zajímavými hosty. O podrobnostech vás budeme informovat v únorovém věstníku, informace najdete i na našich stránkách. Zde postupně uveřejníme letošní nabídku filmů s ukázky. Případné dotazy prosím směřujte na e‑mailovou adresu skolniprojekce@jedensvet.cz.

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.