Žáci z Nového Strašecí uspořádali benefiční koncert

26.4.2017 / Kdo jiný?

Naše týmové projekty Kdo jiný? jsou již několik měsíců v běhu. Každý žákovský tým si zvolil své specifické téma, které je pro něj osobně významné. Jeden z týmů se například rozhodl zabývat doučováním sociálně znevýhodněných dětí, další tým se věnuje přípravě vzdělávacích materiálů o významných osobnostech české historie.

Žáci  Gymnázia J. A. Komenského z Nového Strašecí mají za sebou již velký úspěch. Dominik Petráček, David Schneider a Ondřej Kroupa uspořádali v rámci svého projektu benefiční koncert Hudby Hradní stráže a Policie České republiky. Výdělkem podpořili Domov seniorů v Novém Strašecí. Ředitelce domova Miluši Jůnové na závěr koncertu studenti předali šek s 26 222 Kč. Peníze domov seniorů využije na nákup elektrického polohovacího lůžka.

V projektu Kdo jiný? se studenti snaží zlepšit něco ve svém okolí, posílit své organizační schopnosti, naučit se jednat s různými institucemi a organizacemi.

Věříme, že vždy má cenu něco dělat!

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.