Zapojte se se svými studenty do projektu Kdo jiný?

21.2.2022 / Kdo jiný?

Věříte, že stojí za to motivovat studenty ke zlepšování věcí kolem sebe? My ano! A proto vám nabízíme další běh vzdělávacího programu Kdo jiný?. Ve spolupráci s pedagogy dáváme studentům prostor využít svůj potenciál a nadšení a vytvořit v menší skupině vlastní veřejně prospěšný projekt.

Poslední roky se zaměřujeme na téma ochrany životního prostředí, klimatické změny a udržitelného spotřebitelského chování. Chceme studentům ukázat, že pokud se jim nelíbí, co se v oblasti životního prostředí děje kolem nich, můžou s tím udělat něco sami teď. Ne až budou starší.

Do projektu se můžete hlásit tady do 18.3.2022. Váháte, zda je pro vás a vaše studenty projekt vhodný? Zúčastněte se 15.3.2022 v 16 hodin naší informační schůzky pro učitele

Týmy by měly mít max. 4 členy ve věku od 15 let + vyučujícího, který tým provází na setkání a podporuje ho v průběhu projektu. Účast v projektu je pro týmy bezplatná. Navíc vám zajistíme ubytování, občerstvení a mimopražským proplatíme dopravu.

 

Připravili jsme pro vás:

  • 1 úvodní inspirativní setkání spojené s festivalem Jeden svět: 25.-26.3.2022
  • 2 víkendová setkání: 9.-10.4.2022 a 27.-29.2022
  • 1 follow up online setkání: začátek května
  • spolupráci odborníků a mentorů

Projekt zahájíme společným večerem plným inspirace a příběhů mladých lidí, kteří své nadšení k ochraně životního prostředí přetavili do zajímavých projektů a iniciativ. InspiRACE (čti inspirejs) proběhne 25.3.2022 v tematickém Prostoru 39. Akce je krásnou příležitostí k networkingu a motivování studentů k akci. Na Inspirace jste se svými studenty zváni, i když se do projektu dál nezapojíte.

Čeká vás bohatý program, zajímavá zkušenost a dobrý pocit z akce ve prospěch naší planety.

Pro více informací a inspiraci z minulých let se podívejte na stránky projektu Kdo jiný?.