Přijďte se inspirovat na semináře

19.5.2014 / Příběhy bezpráví / Vzdělávání vyučujících

Na závěr školního roku jsme pro vás připravili hned tři semináře. Přijďte načerpat inspiraci pod vedením zkušené lektorky Vlasty Vyčichlové. Dozvíte se, jak nejlépe pracovat s audiovizuálními lekcemi ve výuce, jak využívat potenciál dokumentárnío filmu, a domů si odnesete naše nové publikace. 

12. 6. v Praze a 17. 6. v Brně se můžete těšit na semináře zaměřené na moderní čs. dějiny, tentokrát se budeme věnovat komunistické propagandě.

18. 6. se v Praze uskuteční seminář věnovaný tématu Jak využívat audiovizuální materiály při výuce průřezových témat se zaměřením na zvýšení občanské angažovanosti studentů.

Z vašich komentářů k organizaci seminářů Jednoho světa na školách:
"Jsem ráda, že jsem se mohla zůčastnit, opět to bylo velmi přínosné, díky vašim seminářům znám nové metody, filmy, knihy, web, mám nové nápady. Laťka je nastavnea velmi vysoko."
Alena Holečková, učitelka, ČZA Mělník

Podívejte se na podrobné informace o seminářích a zaregistrujte se dokud máme ještě volná místa.

 

 

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.