Setkání klubáků v březnu

3.2.2015 / Filmové kluby

Pište si do diářů! Setkání organizátorů filmových klubů proběhne 6.- 8. března 2015 v Praze. Účastníky čeká nabitý program, který bude úzce spjat s probíhajícím filmovým festivalem Jeden svět, jehož letošním tématem je: Praskněte své bubliny!

Jízdenky i ubytování všem klubákům proplácíme. Za každý klub nechť přijedou dva zástupci. Účastníci shlédnou úplně nové dokumentární filmy, na besedu dorazí velmi zajímaví hosté - např. experti na drogovou problematiku, humanitární pracovník, režisérka filmu apod. V neposlední řadě klubáky čeká velice netradiční prohlídka Prahy, hry a seznamování se s novými lidmi... Praskněte své bubliny a přijeďte! Setkání se koná s finanční podporou Česko-německého fondu budoucnosti.

Filmové kluby na školách vedou aktivní středoškoláci, kteří ve svém volném čase promítají dokumentární filmy a k projekcím organizují další doprovodné aktivity jako jsou besedy s hosty, výstavy apod. Pro více informací o filmových klubech kontaktujte koordinátorku projektu na: adela.skalova@jsns.cz