Motivujte své žáky, aby měnili věci kolem sebe

7.4.2015 / Kdo jiný?

Všímat si svého okolí, nebýt lhostejný, umět prosadit svůj nápad a názor, naslouchat druhým, dotáhnout věci až do konce, zorganizovat si čas, poučit se z neúspěchu – to vše se žáci učí v projektu Kdo jiný?,“ říká učitelka Andrea Pilichová ze Základní školy T. G. Masaryka v Bílovci.

Pokud se chcete dozvědět, jak se žáci mohou  podílet na  řešení konkrétního společenského tématu nebo o tom, jak žáky motivovat, aby byli sami ve společnosti aktivní, pak se přihlaste na některý z našich jednodenních seminářů. Pořádáme je: 9. 4.Brně16. 4. v Praze a 30. 4. v Ostravě.

Získáte také praktické dovednosti v oblasti vzdělávání prostřednictvím dokumentárních filmů a naučíte se pracovat saudiovizuálními lekcemi zaměřenými na občanskou angažovanost. V praxi si vyzkoušíte některé aktivity do hodin a naučíte se snadno orientovat na našem audiovizuálním portále. Semináře povede zkušená lektorka a pedagožka Vlasta Vyčichlová. Účastníkům proplatíme jízdné a zajistíme stravování během celého dne.

Máte-li zájem se přihlásit, kontaktujte koordinátorku projektu Kristinu Němcovou na kristina.nemcova@jsns.cz, anebo se rovnou přihlaste na jsns.cz.  

Tento projekt CZ.1.07/1.1.00/54.0035 je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.

 

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.