Praha odstartovala přihlašování na školní projekce

30.1.2018 / Festival Jeden svět - projekce pro školy

Přihlašování na školní projekce je v pohybu. V Praze se první den přihlašování zaplnilo přes 10 000 míst. Pokud chcete, aby se na vás dostalo, zarezervujte si místo co nejdřív.

První den přihlašování v Praze byl největší zájem o filmy pro nejmenší, Projekce č. 1, které už jsou skoro vyprodané. Rádi bychom vás upozornili, že Projekci č. 1 promítáme i v rámci tzv. relaxovaných projekcí, na které jsou zváni všichni (více o relaxovaných projekcích najdete v často kladených dotazech). Oproti tomu v projekcích pro střední školy je stále z čeho vybírat. Pokud chcete procvičit jazykové schopnosti žáků, věnujte pozornost speciální projekci filmu Neslyšící syn v anglickém jazyce v pondělí 12. 3. v Atlasu - i následná diskuze bude probíhat v angličtině.

Pokud jste v programu nenašli svůj vybraný film v termínu, který by vám vyhovoval, nezoufejte a napište nám na skolniprojekce@jsns.cz. Je možné, že v programu budeme ještě dělat změny a žádané projekce dávat na místo méně žádaných.

Jste-li mimopražští, neváhejte a zjistěte si co nejdřív u svého regionálního koordinátora, kdy a jak začíná přihlašování právě u vás. 

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.