Registrujte se ke Studentským volbám

31.8.2016 / Studentské volby

Víte, že letos můžou volit i středoškoláci? Krajské Studentské volby se konají 20.–21. září 2016 na středních školách po celé ČR, a to včetně Prahy. Uspořádejte Studentské volby i na vaší škole! Registrovat se můžete do 14. září 2016.

Studentské volby probíhají na gymnáziích, SOŠ a SOU před vybranými reálnými volbami. Zúčastnit se jich můžou studenti starší 15 let. Naším cílem je, aby se na základě vlastních zkušeností s pořádáním voleb studenti seznámili se základními demokratickými principy, uvěřili v sílu svého hlasu a poznali možnosti ovlivňování života ve svém okolí.

Přidejte se ke stovkám škol z celé republiky, které se v letošním roce chystají volit.

Volte, promítejte, diskutujte – připravte své žáky našimi volbami nanečisto na první opravdové volby.

V průběhu září rozešleme přihlášeným školám balíčky s informačními, metodickými a propagačními materiály. Hlasovací lístky všem doručíme přibližně týden před volbami.

Již nyní si na našem webu můžete některé materiály stahovat v elektronické podobě.

Všechny potřebné informace najdete na stránkách projektu. V případě dotazů nás kontaktujte na adrese ester.pekna@jsns.cz nebo telefonním čísle +420 226 200 438.

 

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.