Poslední dny na registraci do Studentských voleb do Evropského parlamentu

22.4.2024

Zapomněli jste přihlásit vaši školu do Studentských voleb do Evropského parlamentu? Prodloužili jsme pro vás registrace do 30. dubna. Volby na školách proběhnou ve dnech 21. a 22. května 2024. Pokud se vám termín voleb kryje s maturitami nebo praxemi studentů, zaregistrujte se, napište nám a společně najdeme řešení. Můžete se těšit opět i na streamovanou předvolební debatu. 

Registrace

Chcete si i na vaší škole vyzkoušet volby nanečisto? Registrace do Studentských voleb do Evropského parlamentu jsme prodloužili do 30. dubna. Déle ale neváhejte. Jen v případě včasné registrace Vám můžeme zajistit dodání veškerých tištěných materiálů, jako jsou hlasovací lístky, pokyny pro voliče a komisi, plakáty a další.

Přihlásit školu

Pokud termín Studentských voleb na vaší škole koliduje s maturitami či praxemi, napište nám

Debata

I letos pro vás chystáme streamovanou předvolební debatu, která proběhne 16. 5. od 10:30 do 12:00. Sledovat ji bude možné zde na portálu a na Facebooku JSNS. O hostech a dalších detailech vás budeme včas informovat. 

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.