Kdo jiný? – podpořte studentské projekty ve vaší škole

20.8.2021 / Kdo jiný?

Projekt Kdo jiný? se opět vrací do škol. Zjistěte o něm víc na online informačním setkání. Připravili jsme pro vaše studenty intenzivní vzdělávací program, díky kterému se během jednoho pololetí naučí přetavit své nadšení do vlastních projektů.  Letos chceme podpořit především projekty v oblasti změny klimatu, zodpovědné spotřeby a obecně životního prostředí.

Téměř deset let spolupracujeme se základními a středními školami z celé České republiky. Zajímavou a přirozenou formou učení vedeme mladé lidi k tomu, aby si věřili a sebevědomě zlepšovali věci kolem sebe. Více informací o Kdo jiný? najdete na stránce projektu.

Připravili jsme pro vás také online informační setkání, kde budete moct zjistit vše, co jste na webu nenašli. Setkání se uskuteční 14. září, 16 - 17 h na platformě Zoom. Registrujte se prosím zde.

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.