Hledáme dobrovolnice a dobrovolníky pro dopolední projekce festivalu Jeden svět 2022

2.3.2022 / Festival Jeden svět - projekce pro školy

Za pár týdnů zavítají po vynucené pauze diváci, ale i žáci a studenti do kin na největší festival dokumentárních filmů o lidských právech na světě. Chcete být vy, vaši žáci nebo známí u toho? Stále hledáme dobrovolníky pro festival Jeden svět, a to i na dopolední projekce. 

Součástí festivalu jsou i školní projekce pro žáky základních i středních škol. Letos přinesou příběhy lidí z různých koutů planety a otevřou důležitá témata z oblasti lidských práv nebo z oblasti sociální a environmentální problematiky. Termín školních projekcí v Praze bude 21. až 31. března 2022, v regionech poběží festival od 14.3. až do poloviny dubna.

Chcete se přidat k dobrovolníkům festivalu Jeden svět 2022? A měli byste čas i v dopoledních hodinách? Vyplňte, prosím, tento přihlašovací formulář a nezapomeňte uvést, že byste rádi pomohli právě i při dopoledních projekcích pro školy. Jako dobrovolník nám pomůžete zařídit hladký průběh projekce, nahlédnete do zákulisí festivalu a do moderní metodiky vzdělávání pomocí filmu. Setkáte se zajímavými hosty, dostanete festivalovou akreditaci a tričko a můžeme vám vystavit i potvrzení o praxi nebo doporučení.  

Dobrovolníky nehledáme pouze pro dopolední školní projekce, ale také odpolední a večerní pro veřejnost a pro festivaly v regionech